Pussy Call er et koncept hvor du har fere valgmuligheder for at få en fræk date. Nedenfor kan du læse om de forskellige muligheder.

Pussy Galores:

På vores hjemmeside, under fanen piger kan du se de piger du kan møde. Vil du vide hvornår en pige er på vagt, eller hvem der er på vagt en bestemt dag, kan du se på vores
vagtplan.  Du kan også kontakte klinikken på tlf. 70 21 00 26 eller komme forbi i tidsrummet mandag til fredag 09.00 til 24.00, lørdag og søndag 09.00 til 24.00 på Finsensvej 37F 2.baghus 2000 Frederiksberg.

Pussy Call:

Pussy Call er et koncept hvor du kan møde en af vores flotte piger/kvinder uden om vagtplaner eller skemaer. Piger der tilbyder Pussy Call er markeret med
Vi stiller et værelse til jeres rådighed den aftalte dag på det aftalte tidspunkt. For en Pussy Call aftale skal du blot ringe på tlf. 26 82 52 62 og vores professionelle telefonpige vil  guide dig i valget af den pige, der passer til netop dig, samt give dig svar på dine spørgsmål. Prisen for et Pussy Call er kr. 2100,- pr. time inkluderet leje af værelse.

Pussy Party:

Kunne du tænke dig at slå dig løs og have nonstop sex på Københavns største bordel med sex ad libitum i fire timer med nogle af branchens hotteste piger? Er du træt af minuttælleri og bank på døren?
Kunne du tænke dig at deltage i årets ultimative sexbrag til en overkommelig pris? Tænkte vi det ikke nok ;o)
Pussy Galores introducerer Pussy Party.  Entre: 2000 kr. hvis du forudbetaler og kr. 2200,- hvis du betaler samme dag. Entrebilletten gælder som et tur-pas med ad libitum adgang til husets faciliteter – bad, forfriskninger og ikke mindst sex, som du kun har turdet drømme om. Huset vil den dag være lavet om til ét stort glædeshus for forlystelsessyge gentlemen. Husets værtinder vil byde på kølige drinks og frugt, mens vores smukke gudinder vil sørge for at du får en uforglemmelig oplevelse.
For info og tilmelding ring tlf. 26 82 52 62