Sif

Alder:22 år. Højde:164 cm.
Vægt:57 kg. Brystmål: Ægte DD-skål.

Tilbyder: Alle blide former. Kæreste sex med kys og kram. Avanceret - Blid dominans - Hård dominans - Blid, mellem og hård slavepige - Rollespil - Golden shower - Pirringsbondage - Lesbisk.

Billeder fra December 2019.

Galleri

Jeg er sød og charmerende, og jeg elsker at kræse om mine gæster, så du vil ikke være i tvivl, at jeg både nyder dit selskab, men glem ikke, at jeg også elsker at nyde en mands forførelse, når han slipper sit begær løs over min forførende ungpigekrop.
Mit smukke ansigt er indrammet af mine lange blonde bløde lokker, og jeg har de dejligste smilende øjne, der ikke kan undgå at få et frækt glimt i dem, når de ser dig.
Min krop er veldrejet og silkeblød og ikke mindst sexet, og min numse er slet ikke til at stå for, så nyd endelig synet af den. Min mis er varm våde og villig og helt glat, just waiting for you and your tongue. Mine ægte D/E bryster strutter af vellyst, og de sidder lige i skabet. Jeg tilbyder alle blide former, kys og kram, avanceret, blid dominans, hård dominans, blid-mellem og hård slavepige, rollespil, golden shower, pirringsbondage, lesbisk, græsk til dig og sorte kys til mig.? Du kan skrive til mig personligt på e-mail sifpigen12@gmail.com