Alder: 26 år.Højde: 168 cm.
Vægt: 58 kg.Brystmål: Ægte D - skål.

Tilbyder: Alt blidt samt modtager glædeligt frække forslag og fantasier.

Bella, choco-babe, stram fitness trænet krop, flotte D - skåls bryster, smal talje rund samba-mås, langt mørkt hår, der indrømmer et naturligt smuk model ansigt, førende Bambi øjne, fyldige velformede læber og et uimodståeligt tandpasta smil. Bella er en vidunderlig, skøn chokobabe med de vildeste former, direkte fra de caribiske øer! Trods hendes eksotiske udseende, er Bella født og opvokset i Danmark så hun har stadig den danske kultur bag sig trods sit udseende. Bella er uimodståelig fristende, og ikke nok er hun skøn at se på men har en tilhørende skøn personlighed.
Du vil sent glemme en nat med Bella, så denne sexgudinde kan næsten ikke andet end opleves!


Hvad Bella siger om sig selv;
Jeg er en slank pige med en slank og veltrænet krop, naturlige bryster, smal talje og velformet numse. Jeg har et smukt model ansigt, brune forførende øjne, hvidt smil, langt velplejet hår og den blødeste chokolade brune hud.

Jeg har den varmeste og blideste personlighed og du vil tydeligt mærke min tilstedeværelse. Du vil ikke fortryde at lege med mig.

Jeg tilbyder alle blide former, kæreste oplevelse, rollespil og meget mere som vi kan finde ud af når du kommer på besøg.

Ser frem til at møde dig.

Kys Bella