Alder: 40 år.Højde: 174 cm.
Vægt: 53 kg.Brystmål:  DD-skål.


Tilbyder; Alt blidt og behageligt kærestesex. ⁃ blowjob ⁃ Spansk  ⁃ Flere fyre  ⁃ Par  ⁃ Blid slavepige  ⁃ Dirty talk  ⁃ Rollespil ⁃ Super fransk  
Billederne er fra Juni  2023.

Søger du efter en smuk High class model men stadig en super naturlig, sjov og imødekommende pige, er du landet det helt rigtige sted. Modtager voksne gentlemen. 

Her er hvad Eva siger om sig selv.
Jeg er en smuk, dannet og veluddannet kvinde der elsker at kæle og forkæle. Jeg kan lide at have det sjovt og også have dybe og intellektuelle samtaler. Jeg er 100% dansk men har boet i Italien og Frankrig og taler derfor både dansk, engelsk, italiensk og fransk så vil du tales frækt til på flere sprog er jeg klar på det. Nedenfor kan du læse en kort beskrivelse af hvordan andre ser mig, ellers er du velkommen til at komme og se mig med dine egne øjne.”

Eva vil straks fange din opmærksomhed med hendes dybblå drillende øjne, smukke smil, slanke gudesmukke og velplejede krop. Eva oser af charme. Hun er feminin til fingerspidserne.
Eva er en jysk skønhed, med en fantastisk rund og fast numse, hun har lange smukke slanke ben, flad mave, og indbydende blød og solbrun hud. Hun Har et uimodståeligt smukt ansigt- sjov, fræk og uartig personlighed.
Eva er pigen du altid har vendt dig om efter på gaden. Hun elsker at blive forført og forkælet af en lækker velsorigneret gentleman.
Ønsker du at forkæle dig selv med denne skønhed, er du kun et opkald væk.