Cille

Alder: 37 år.Højde: 178 cm.
Vægt: 56 kg.Brystmål: Ægte C-skål.

Tilbyder: Alt blidt - Dyb Fransk/Deepthroat - Lettere avanceret - Kæreste oplevelser - Sprøjte orgasme - Anal cocktails - Avanceret - Dominans - Uartig slavepige. Cille tager glædeligt imod frække forslag og fantasier.

 En smuk 100% dansk superslank langhåret rødtop.Cille er smilende, karismatisk og hammer sexet. Hun er varm og imødekommende og du vil med garanti blive taget godt imod. Hun er humoristisk og snaksalig.  

Cille er en dejlig og 100% naturlig med erotiske grønne øjne, som får dig til at dåne og blive blød i knæene .. Hendes fyldige  C skåls bryster er 100% ægte, efterfulgt af smal talje og lille, rund og fyldig numse  og en  lille fræk glat mis. Benene er lange, slanke og veldrejede og numsen er lille og rund. Cille er super feminin og altid lækkert klædt i pikanterier og stilletter..
Som person er Cille livlig, sød og feminin. En rigtig elskerinde der ved hvordan hun skal behandle dig som elsker. 

Cille er altid klædt i frække små kjoler, undertøj, strømper og høje hæle.


Her er hvad Cille siger om sig selv;

"Hej, jeg hedder Cille. Jeg er en 37 årig kvinde fra Danmark med flot rødt hår og naturlige C skål bryster. Jeg er 178 cm. høj og vejer 57 kg. Jeg elsker at dyrke fræk sex. Jeg er en super fræk kvinde som er vild med frække oplevelser sprøjte orgasmer er mit speciale og ægte kæreste oplevelser super lange veldrejet ben og ægte c-skål altid glatbarberet.

Kys Cille"