Filmoptagelse uden samtykke bliver politianmeldt

Vi har desvære konstateret at enkelte af vores gæster har forsøgt at taget billeder eller filme deres besøg uden tilladelse.

Det er ulovligt og vil blive politianmeldt hver gang.

Hvad siger loven?

Hvis du ikke har fået et klart ja, så er det et nej!

Du må ikke uden rimelig grund fotografere en anden person i private omgivelser - her kan du blive dømt efter straffelovens § 264 a.
Det er altid en god idé at spørge om lov, inden du tager et billede eller filmer en anden. Det er dig, der skal kunne bevise, at du har fået lov. F.eks. er det ulovligt at tage billeder og video privat ugen samtykke - også selvom vedkommende er fuldt påklædt.

Hvis du bliver dømt efter straffelovens § 264 a, kan du straffes med bøde eller fængsel op til seks måneder.


Seksuelle billeder.

Det er i sig selv ulovligt at være i besiddelse af billeder/video af seksuel karakter, hvis der ikke er givet samtykke til det - også selvom du ikke deler det.

Tager du f.eks. nøgenbilleder eller video uden samtykke, træder straffelovens § 264 a i kraft - evt. med en skærpelse pga. billedets/videoens karakter. Strafferammen for straffelovens § 264 a er bøde eller fængsel indtil 6 måneder.

Du kan imidlertid også blive dømt for blufærdighedskrænkelse efter straffelovens § 232.

Strafferammen for straffeloven § 232 er bøde eller fængsel i op til to år.

Pussy Galres er et team af selvstændige piger/kvinder der hver især har vores egen lille foretning i fælles, hyggelige og ordnede omgivelser.
Vi har i fælleskab lavet en lille vejlening til dig der ønsker at besøge os.

Inden besøget:
Find ud af hvem du ønsker at besøge; blond, brunette, tyk, tynd, høj lav, bryststørelse, o.s.v.
 - Undersøg dernæst hvilke ydelser den pige/kvinde, der falder i din smag kan tilbyde.
 - Har du særlige ønsker, kan du ringe til Pussy Galores og spørge ad.
 - Det er muligt at reservere en tid hos din foretrukne pige/kvinde, på den måde undgår du ventetid, når du ankommer.

Ved ankomst til Pussy Galores:
 - Du vil blive modtaget af en receptionist, som enten viser dig til et venteværelse, eller et ledigt værelse.
Selvom receptionisten er sød, tilbyder hun ikke sex. Venligst spar hende derfor for frække tilbud..
 - Har du bestilt tid, er ventetiden ofte kort.
 - Uden tidsbestilling vil receptionisten fortælle dig om dem du kan møde og tilbyde dig at hilse på dem.
 - Forvent at blive tilbudt kaffe, te eller vand i tilfælde af ventetid.

Mødet med pigen/kvinden:
 - Når du møder pigen/kvinden så modtag hende på en pæn og høflig måde.
 - Lever hun ikke op til det receptionisten eller annoncerne har stillet dig i udsigt - så sig fra. Der er ingen - hverken hun, klinikken eller andre gæster, der er tjent med "falsk markedsføring". Pussy Galores lægger vægt på at annoncebeskrivelser, beskrivelser og billeder på Internettet både er indbydende og appetitvækkende, men samtidigt et reelt billede af den pige/kvinde du ønsker at besøge.
 - Pussy Galores har en husets minimum prisliste, som aldrig er til diskussion dog er pigerne/kvinderne på Pussy Galolres alle selvstændige og derfor kan priserne variere.
 - Alle pigerne/kvinderne tilbyder KUN sikker sex.
 - Pigerne/kvinderne der er tilknyttet Pussy Galores gør meget ud af deres intimhygiejne. De forventer naturligvis det samme af dig, er det ikke tilfældet, så er det muligt at låne vores baderum. Pigerne/kvinderne på Pussy Galores er ikke tvunget til at være på Pussy Galores. De har alle forskellige sexuelle grænser, som du som gæst, skal respektere. Spørg derfor altid på forhånd om hun tilbyder det du ønsker, for det er ikke alle der lyster det .
 -  Husk at pigerne/kvinderne er lige så forskellige som alle andre, de har erogene og følsomme zoner så vær aldrig hårdhændet, det skal jo ikke gøre ondt.
 - Efter jeres samvær er det helt i orden, hvis du ønsker at komme i tøjet og hurtigt ud ad døren. Det bliver dog sjældent taget ilde op, med en efterfølgende hyggelig snak. 

Når du har forladt Pussy Galores:
Det er vigtigt at huske på, at de fleste piger/kvinder ønsker at adskille deres privatliv fra deres professionelle liv . Det er heller ikke alle gæster, der ønsker, at andre kender til deres klinikbesøg. Derfor er diskretion en nødvendighed og selvfølge.
 - Vær diskret omkring de piger/kvinder du møder og respekter deres private liv når du f.eks. videregiver dine oplevelser. Skulle du møde pigerne/kvinderne udenfor Pussy Galores så vær diskret, de fleste ønsker ikke at blive genkendt i deres civile liv, ligesom mange gæster heller ikke ønsker at blive antastet af en dem uden for Pussy Galores.
 - Pigerne/kvinderne på Pussy Galores har kunstnernavne, så skulle der opstå en situation, hvor du og pigen/kvinden hilser, så brug venligst aldrig hendes kunstnernavn - et "hej" er nok.
Har du spørgsmål, ris eller ros, så er der telefonnummer på vores side, som vi opfordrer dig til at gøre brug af.

Venligst alle os på Pussy Galores ❤️