Pussy Call er et koncept hvor du har flere valgmuligheder for at få en fræk date. Nedenfor kan du læse om de forskellige muligheder.

Lej lokaler hos os: Ønsker du at leje lokaler privat og diskret? På Pussy Galores har du mulighed for at leje vores værelser, lige når det passer dig. Priserne varier og afhænger af om du ønsker at leje et rum eller flere, samt hvor længe. Er der tale om et enkelt rum kan dette lejes med kort varsel ved at ringe på 70210026 og bestille værelset. Priser for leje af et enkelt rum koster fra kr. 400,- og variere efter hvor længe du ønsker at benytte dig af dette. Ønsker du længere tid, er du velkommen til at kontakte os via mail for en fordelagtig aftale. 

Pussy Galores: På vores hjemmeside, under fanen piger kan du se de piger du kan møde. Vil du vide hvornår en pige er på vagt, eller hvem der er på vagt en bestemt dag, kan du se på vores vagtplan. Du kan også kontakte klinikken på tlf. 70 21 00 26 eller komme forbi i vores åbningstid på Lyngbyvej 231A - 2900 Hellerup. 

Pussy Call: Pussy Call er et koncept hvor du kan møde en af vores flotte piger/kvinder uden om vagtplaner eller skemaer.
Piger der tilbyder Pussy Call er markeret med "PC" på siden med piger.
Vi stiller et værelse til jeres rådighed den aftalte dag på det aftalte tidspunkt. For en Pussy Call aftale skal du blot ringe på tlf. 26 82 52 62 og vores professionelle receptionist vil guide dig i valget af den pige, der passer til netop dig, samt give dig svar på dine spørgsmål. Prisen for et Pussy Call er kr. 2500,- pr. time inkluderet leje af værelse.

Pussy Party: Kunne du tænke dig at slå dig løs og have nonstop sex på Københavns største bordel med sex ad libitum i flere timer med nogle af branchens hotteste piger? Er du træt af minuttælleri og bank på døren?
Kunne du tænke dig at deltage i årets ultimative sexbrag til en overkommelig pris? Tænkte vi det ikke nok ;o)
Pussy Galores introducerer Pussy Party. Entrebilletten gælder som et tur-pas med ad libitum adgang til husets faciliteter – bad, forfriskninger og ikke mindst sex, som du kun har turdet drømme om. Huset vil den dag være lavet om til ét stort glædeshus for forlystelsessyge gentlemen. Husets receptionist vil byde på kølige drinks og frugt, mens vores smukke sexgudinder vil sørge for at du får en uforglemmelig oplevelse.


For info og tilmelding ring tlf. 26825262