PUSSY PARTY

“Often imitated never duplicated”

BUNNY-EDITION

12. SEPTEMBER 17.00-19.00

Vi har ventet hele sommeren på igen at kunnet invitere til Pussy Party på legendariske Pussy Galores i Hellerup. Tirsdag den 12. september kl. 17.00-19.00 holder vi et frækt bunny-party hvor du kan møde de tre flotte, forførende og skønne PG-piger Vica, Eva & Nicole Bülow.

Gangbang, sex-fest, frækt get-together. Kært barn har mange navne. Hvis ikke du kender konceptet, og er i tvivl om hvad vores Pussy Party går ud på, er du velkommen til at skrive til Nicole Bülow på EG eller mail.

Der vil være massere af lækker, fræk sex på kryds og tværs – og måske er I heldige, at vi giver et lesbisk show! Vi glæder os i hvert fald til at hoppe i små frække bunny-kostumer og forkæle jer i 2 skønne timer ;-)

Vi holder den gode pris på 2500.- for 2 timer med tre piger. Der vil være drikkevarer, lette forfriskninger, og selvfølgelig alt du behøver til Pussy Party. Et kort bad er muligt før og efter. Dørene åbner 16.45.

Vi glæder os til at se nogle af alle jer, skønne frække mænd!  

Kram Eva Vica og Nichole 

PS. Vi går ikke op i hvor høj du er, men at du har en respektfuld attitude og er velsoigneret ;-)

 

Praktisk info

Tilmelding: Til Nicole Bülow via MissNicoleBulow@gmail.com

Dato: Tirsdag den 12. september 17.00-19.00. Dørene åbner 15 min før, hvor du er velkommen til at checke-in.
Sted: Pussy Galores
Lyngbyvejen 231A

2900 Hellerup

Pris: 2500.-

Depositum: Vi værdsætter altid depositum, så vi har en idé om hvor mange vi skal købe forplejning etc. til. Depositum kan indbetales efter aftale med Nicole Bülow via MissNicoleBulow@gmail.com direkte til Pussy Galores tirsdage, onsdage og torsdage mellem kl. 16-20.


OBS! Vi tilbyder som altid kun sikker sex.