Alder: 36 år.Højde: 160 cm.
Vægt: 55 kg.Brystmål: Ægte E-skål.

Tilbyder: Alle blide former. Frække cocktails.  Avanceret, dominans og elsker fodfetish. Elsker frække trekanter. Rollespil og  Goldenshower mm. Skriv og spørg. 


Book mig til at møde mig på min vagt eller til et pussycall her i huset. bellaselmacph@gmail.com

Perfekt dansktalende smuk fræk 36 årig MILF med ægte E skåls bryster, kvindelig og petit, med en rund og fyldig numse. Sutte indbydende bryster.
Er du uerfaren i sengen, eller ønsker du at vide alt om, hvordan man tilfredsstiller en kvinde?  Skal du læres op i at forkæle og tilfredsstille en kvinde? Eller har du ønsker til, hvordan du vil tilfredsstilles eller er du til, at jeg dominerer dig, binder dig fast, bruger pisken, eller skal vi ud i det mere hårde og avancerede? Skriv en mail til mig med dine ønsker inden vores møde.

Jeg er dannet og høflig, smilende og velplejet kvinde med stort K, altid i ført sexet lingeri: selvsiddende strømper, hofteholderen samt stiletter…velsoigneret og velduftende.
Jeg er yderst velskabt, smuk og super flirtende med mine store dådyrøjne, naturlige frække læber, og olivenfarvede hud.
Jeg har en fantastisk lækker krop med feminine runde former, og en rund hjerteformet numse og en flad veltrænet mave. Jeg er velplejet og oser af indre og ydre femininitet,  og har en fantastisk silkeblød hud.
Min mis er velsmagende og glatbarberet og glæder sig til at mærke din varme tunge.
Så er du til at fræk sexgudinde på 36 år, der er super naturlig smuk, velplejet, veldrejet,  og ved hvordan hun skal tage dig på et lagen, er jeg lige noget for dig. 
Selmas Priser:
Cocktails ca 15 min 1000
1/2 time 1500
1 time 2500
1 time med avanceret/dominans/goldenshower/footfetish mm 3500 (eller efter aftale)

Skriv gerne til mig privat på:
bellaselmacph@gmail.com