Alder: 36 år.Højde: 160 cm.
Vægt: 55 kg.Brystmål: Ægte E-skål.

Tilbyder: Alle blide former. Frække cocktails. Lettere avanceret. Lettere avanceret, dominans og elsker fodfetish. Elsker frække trekanter. Goldenshower mm. 

 1001 nats sexeventyr med dig i centrum tilbydes sammen med Jasmin.


Perfekt dansktalende Selma Hayek look a like brunette med ægte E skåls bryster , kvindelig og petit, med en rund og fyldig numse. Sutte indbydende bryster.

36 årig total debuterende MILF.
Er du uerfaren i sengen, eller ønsker du at vide alt om, hvordan man tilfredsstiller en kvinde? Eller har du ønsker til, hvordan du vil tilfredsstilles. Jeg er med på den værste!

Veluddannet og velplejet kvinde med stort K, altid i ført sexet lingeri: selvsiddende strømper, hofteholderen samt stiletter…velsoigneret og velduftende. Jeg er yderst velskabt, smuk og super flirtende med mine store dådyrøjne, naturlige frække læber, og olivenfarvede hud.
Jeg har en fantastisk lækker krop med feminine runde former, og en rund hjerteformet numse. Jeg er velplejet og oser af indre og ydre femininitet  og har en fantastisk silkeblød hud.
Min mis er velsmagende og glatbarberet.

Så er du til at fræk sexgudinde på 36 år, der er super naturlig smuk, velplejet, veldrejet,  og ved hvordan hun skal tage dig på et lagen, er jeg lige noget for dig.

God fornøjelse..
Forkæler skandinaviske gentlemen.
Tilbyder kun sikker sex.

Har du ønsker til besøget?
Skriv gerne privat til mig:  

bellaselmacph@gmail.com